Copyright 2021 - Marianum Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola

Közzétéve: 2021. március 5.

 Igazolt fertőzött tanulók száma: 9

Igazolt fertőzött dolgozók száma: 3

Karanténban lévő dolgozók száma: 0

2021. március 8 - április 16. között tantermen kívüli, digitális munkarend kerül megszervezésre.
A tavaszi szünet a tanév rendje szerint 2021. április 1-6. között lesz. Tavaszi szünet utáni első digitális tanítási nap április 7. szerda.
A jelenlegi információk szerint a következő jelenléti tanítási nap április 19. hétfő.


JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSI TERV

DIGITÁLIS OKTATÁS INTÉZKEDÉSI TERVE

DIGITÁLIS ÓRAREND

 

Ima járvány idején

 

Uram, eléd hozzuk betegeinket – vigasztalásért és gyógyulásért fohászkodunk. Legyél közel a szenvedőkhöz, főleg a haldoklókhoz. Vigasztald a szomorkodókat.
Adj bölcsességet és energiát az orvosoknak, kutatóknak; erőt minden nővérnek és betegápolónak ehhez a különösen nagy terheléshez. Imádkozunk mindazokért, akik szenvednek a pániktól. Mindazokért, akiket legyőz a félelem. Imádkozunk a viharban békességért, tisztánlátásért. Imádkozunk azokért, akik nagy anyagi károkat szenvednek, vagy ettől kell tartaniuk.
Jóságos Atyánk, mindenkit eléd hozunk, akiknek karanténban kell lenniük, magányosak és senkit nem tudnak átölelni. Töltsd el szívünket békéddel. És igen, kérünk azért, hogy ez a járvány visszahúzódjon, a számok csökkenjenek, újra minden a régi lehessen. Tégy minket hálássá minden egészséges napunkért.
Ne engedd, hogy elfelejtsük, hogy az életünk ajándék. Hogy egyszer meg fogunk halni és nem tudunk mindent kontrollálni. Hogy csak Te vagy örök. Hogy az életben annyi lényegtelen dolog van, ami gyakran túl hangosnak és fontosnak tűnik. Tégy minket hálássá mindazért, amit krízisek nélkül olyan könnyen figyelmen kívül hagyunk. Bízunk Benned! Köszönjük!