Copyright 2019 - Marianum Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola


DSCF7630
Immáron harmadik alkalommal került megrendezésre 2018. február 10-én a Szent Imre Alapítvány bálja.

 

Örömmel látjuk, hogy egyre nagyobb érdeklődés övezi kezdeményezésünket. Több mint 200 fő jelezte részvételi szándékát, és fogadta el meghívásunkat, megtisztelve ezzel iskolánk alapítványának a rendezvényét – ennek köszönhetően gyorsan megtelt iskolánk tornaterme. Megtisztelő, hogy dr. Aradszki András államtitkár úr és dr. Bács István alpolgármester úr is elfogadta meghívásunkat. Az idei bál jótékonysági célja az újonnan épülő gimnázium biciklitárlójának kialakítása.
Idén is igyekeztünk tartalmas szórakozási lehetőséget nyújtani vendégeinknek. A bált a 8. évfolyamosok nyitották meg gyönyörű ruhakölteményekben táncaikkal. A 8/A osztály keringővel, a 8/B osztály palotással készült erre az estére. Mindkét tánc méltán kapott vastapsot a gyerekek nagy örömére.A svédasztalos vacsorát az Osváth Kereskedőház biztosította számunkra. Levezetésként a 4Akkord Show kórus színvonalas műsora kápráztatta el a jelenlevőket. Repertoárjukból pop és rock-klasszikusok feldolgozásait, musical slágereket illetve acapella dalokat hallhattunk.


A már megszokott teázó mellett igazi különlegességgel – rákkoktéllal – is kedveskedtünk vendégeinknek a Selfish cég jóvoltából.
Borkóstolásra idén a ménesi Balla Pincészet jóvoltából nyílt lehetőségünk, melyet 3 turnusban tartottak meg. Minden résztvevő izgatottan várta a tombolahúzást is. Az ajándékok felajánlását nagyon szépen köszönjük ezúttal is – bízunk benne, hogy nem sokan távoztak üres kézzel, viszont annál többen jókedvvel a hajnalig tartó mulatság után. Felhőtlen szórakozáshoz a Rozbora zenekar szolgáltatta a talp alá valót.
Iskolánk nevében nagyon szépen köszönöm a szervezésben nyújtott segítségét dr. Osváth Katalinnak, dr. Urbányi Bélának, Harkai Istvánnak, és Takácsné Tóth Noéminek, akik idejüket nem kímélve heteken keresztül munkálkodtak azon, hogy ez az est a lehető legsikeresebb lehessen, a résztvevők élményekkel gazdagon távozzanak. Köszönjük azoknak a szülőknek és kollégáknak, gyerekeknek, akiknek a segítsége, körültekintő gondoskodása lehetővé tette, hogy idén is összegyűljünk egy felhőtlen kikapcsolódásra, és megtaláljuk az egymáshoz vezető utat.

                Tóbiásné Gyimesi Anita