Copyright 2020 - Marianum Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola

IMG 3669Szeptember 21-22-én, pénteken és szombaton szerveztük meg  iskolánk  „történelmi” gólyatáborát – az első gimnáziumi kilencedik osztálynak.

 


A TÉNYEK

Szeptember 21-22-én, pénteken és szombaton szerveztük meg  iskolánk  „történelmi” gólyatáborát – az első gimnáziumi kilencedik osztálynak.
Szálláshelyünk a Székesfehérvári Egyházmegye Lelki Centrumában Iszkaszentgyörgyön volt, de jártunk a Velencei-tónál és Székesfehérváron is. A programban szerepelt sárkányhajózás, strandolás, némi foci és majdnem röplabda,,. egy kis falujárás és városnézés, sok-sok közös játék és együtt ünnepelt szentmise. Összesen 32 órát töltöttünk így együtt.

Reményi  Judit
osztályfőnök

AZ ÉLMÉNYEK

Élménydús gólyatáborunk volt, rengeteget nevettünk, sokat beszélgettünk. Abszolút összekovácsolódott az osztály, sok mindent megtudtunk egymásról.
Nagyon jók voltak a szervezők, nagyon sok játékot játszottunk.

Hanna

Nagyon jól éreztem magam a gólyatáborban. Viccesek voltak a csapatfeladatok. És jó volt együtt tölteni az időnket. Közelebb kerültem az osztálytársaimhoz, és jobban megismertem őket.

Laura

Minden pillanatát élveztem ennek a fantasztikus gólyatábornak.  Nemcsak számomra, de a többiek számára is felejthetetlen élmény volt. Imádtam a sárkányhajózást ! Lehet, hogy nem a mi osztályunk a legjobb benne, de viszont mindenki nagyon jól érezte magát és mindenkinek tetszett.Este a játékok nagyon jók voltak. Nagyon sokat nevettünk, főleg a fiú-lány páros játékokon.
Nekem mégis az volt a legjobb és a legfontosabb, hogy az osztálytársaimat közelebbről megismerhettem. Egy csomó újdonságot megtudhattam róluk, amiket még nem mondtak.

Zsani 

Nagyon élveztem ezt a két napot. Bár tarthatott volna tovább! Nagyon jók voltak a játékok, a csapatmunkák és az, hogy jobban megismerhettük egymást. Sokat nevettünk és a lányokkal nagyon jóba lettünk, de a fiúkkal is kezdjük megtalálni a közös hangot. Tetszett, hogy kaptunk pár órát, hogy körbenézhessünk a városban és egyedül lehessünk. Szerintem mindenki örülne, ha a közeljövőben sok közös programunk lenne az osztállyal.